Співробітники Служби судової охорони Тернопільщини спільно з поліцейськими забезпечували безпеку та правопорядок (фото)

На базі Шумського районного суду Тернопільської області співробітники територіального управління Служби судової охорони за участю територіальних підрозділів Національної поліції України та управління Державної служби з надзвичайних ситуацій провели спільні тактико-спеціальні навчання.

Судові охоронці з поліцейськими успішно відпрацювали поставлені ситуаційні завдання у разі загострення обстановки у залі судових засідань та порушень громадського порядку біля приміщень установ системи правосуддя, пише Досьє 102.

4

2(1)

В ході проведення навчань учасники отримали практичний досвід з виконання оперативно-службових завдань відповідно до спеціалізації в умовах провокацій та закликів до проведення масових безпорядків, вчинення хуліганських дій зі сторони учасників судового процесу. Відпрацювали специфіку дій щодо підтримання тісної взаємодії між територіальними підрозділами силових структур району обслуговування.

- Спільні навчання на базі органів системи правосуддя області підвищують результативність службової діяльності та забезпечують своєчасність реагування у разі ускладнення оперативної обстановки, - зазначив заступник начальника територіального управління Служби судової охорони у Тернопільській області полковник Служби Ігор Кучер.

1(2)

Фото Досьє 102

ФоторепортажнавчанняТернопільщинаполіціяТеренШумськСлужба судової охорони