Тернопільські спортсмени привітали вболівальників з річницею (відео)

Днями Клуб прихильників біатлону відсвяткував своє 10-річчя. Привітати відданих фанів вирішили тернопільські чемпіони, капітани жіночої та чоловічої команд Олена Підгрушна й Дмитро Підручний.

- Для нас дуже важливо відчувати підтримку. Без вболівальників на етапах важко бігти, оскільки чужі прапори, насправді, пригнічують. Вітаємо Клуб прихильників біатлону із 10-річчям і дякуємо за підтримку, розуміння. За цей час ми всі пережили як позитивні моменти, так і негативні. Проте ви завжди змушували нас викладатися на максимум.

Нагадаю, чемпіон світу та Європи Дмитро Підручний вирішив змінити професію. До цього спортсмен заступився за скандального російського колегу. А от молодша сестра Насті Меркушиної Олександра може стати наймолодшою учасницею юніорських змагань за всю історію спорту. Водночас Настя розповіла про панічний страх перед коронавірусом та повну відмову від тренувань на час карантину. А от Дмитро Підручний у карантині знайшов навіть переваги. Через передчасне завершення чемпіонату тернопільський клуб втратив кубок Західної конференції вищої ліги.

Фото з відкритих джерел, відео - з соцмережі

ВідеоТернопільщинаТеренпривітанняОлена ПідгрушнаДмитро ПідручнийКлуб прихильників біатлону