Тернопільських комунальників та перевізників, які не впорались з роботою під час снігопаду, будуть штрафувати

Притягнути до відповідальності підприємства, які не виконали належним чином своїх обов’язків щодо очищення міста під час снігопаду 13 листопада, пообіцяв мер Тернополя Сергій Надал. Також в управлінні транспорту вивчають питання притягнення до відповідальності підприємців, які зірвали перевезення пасажирів.

Про це йшлось 14 листопада під час брифінгу мера щодо ліквідації снігової стихії у Тернополі.

- Організація, з якою був підписаний договір щодо зимового утримання міста, не виконала своїх зобов’язань. У суботу-неділю ми змушені були шукати інші організації, - зазначив Сергій Надал.

Щодо розчищення тротуарів, пішохідних доріжок і міжквартальних проїздів – цю роботу обіцяють розпочати сьогодні. Усі ресурси попередньо спрямували на забезпечення проїзду до шкіл, дитсадків, лікарень та хлібзаводів, наголосив мер.

- На усі звернення з лікарень щодо оперативного розчищення території проїзду, тут ми відреагували, - зауважив Сергій Надал. – Техніка працювала на потреби міста. Яким чином «Автомайдан» допомагав – нехай розкажуть. Я особисто вдячний їм. Проте із каретами «швидкої» в місті проблем не виникало. Є проблема на дорогах за межами міста, тому автомобілі не випускали на виїзді з Тернополя.

До слова, за даними синоптиків протягом останніх двох діб у Тернополі отримали більше місячної норми снігу.

Фото з відкритих джерел

ТернопільштрафкомунальникипорушенняТеренснігпервізники