Тернополяни зможуть спробувати крафтове пиво на унікальному фестивалі (відео)

Перший у Тернополі фестиваль крафтового пива та м‘яса «Фон Вакано Крафт Фест» проведуть 13 і 14 травня в гідропарку «Топільче».

У Тернополі є чимало цікавинок, для того аби залучити туристів та ще краще познайомити самих жителів із історією та культурою міста. Але дуже важливо і створювати щось нове. Тому й виникла ідея проведення фестивалю крафтового пива та м‘яса «Фон Вакано Крафт Фест».

[embed]https://youtu.be/WJpdDUSE_xs[/embed]

На свято запросили багато визначних крафтових пивоварень України, які вже дали свою згоду на участь.

- На даний момент є попередні домовленості з понад 15-ма пивоварнями із Києва, Львова, Івано-Франківська, Дніпра, Запоріжжя, Закарпаття на інших міст, - розповідає один із організаторів фестивалю Володимир Ярема.

Організатори наголосили, що фестиваль буде дегустаційним, аби тернополяни та гості міста змогли скуштувати справжнє крафтове пиво. Тож порція, що продаватиметься на заході буде 0,250 мл. одного сорту пива та й ціна буде не малою. Також на фестивалі проведуть конкурс серед домашніх пивоварів на приготування найкращого несолодженого пива.

[embed]https://youtu.be/4oLT_K2OzVM[/embed]

Окрім того, на фестивалі буде фан-зона, що транслюватиме фінал Євробачення та лекції від кожного пивовара.

Щодо м’яса, то організатора наголосили, що буде 5 пунктів, де продаватимуть уже готові м’ясні вироби та 5 де їх готуватимуть.

 
ВідеоТернопільтернополянифестивальТерендегустаціякрафтове пиво