Жителя Тернопільщини судитимуть за побиття до смерті знайомого

Лише після проведеної судово-медичної експертизи стало відомо, що чоловік помер внаслідок численних травм голови

Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт щодо 36-річного мешканця Тернопільського району, якого підозрюють у побитті до смерті знайомого. Чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі, повідомляють у відділі комунікації поліції області.

Нагадаємо, у квітні до поліції надійшла інформація від тернополянки про те, що за місцем проживання вона виявила свого 42-річного співмешканця без ознак життя. Лише після проведеної судово-медичної експертизи стало відомо, що чоловік помер в результаті численних травм голови.

У ході досудового розслідування було встановлено, що у квартирі, де мешкав загиблий із жінкою, до них в гості прийшов товариш. Вони розпивали спиртні напої й у ході застілля між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Гість кілька разів вдарив господаря квартири по голові, а після цього він разом з подругою потерпілого залишили квартиру. Від отриманих травм потерілий помер, – кажуть правоохоронці.

36-річному жителю Тернопільського району слідчі поліції повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За результатами проведених експертиз та зібраних доказів поліцейські, за процесуального погодження Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони у Західному регіоні, скерували обвинувальний акт на судовий розгляд.

Фото поліції Тернопільської області

судвбивствополіціяпобиття