Жителі однієї із громад Тернопільщини зібрали новорічні подарунки захисникам

На Тернопільщині учні, батьки, вчителі та небайдужі долучилися до благодійної справи.

За останні декілька років склалися добрі традиції благодійництва: щороку до Святого Миколая учні, працівники навчальних закладів, батьківські колективи беруть активну участь спільно з волонтерами, ГО «Самооборона Борщівського району» в акції «Допоможи воїну» для військовослужбовців АТО/ООС, які сьогодні захищають українську землю від агресора. Українські воїни повинні відчувати нашу підтримку і допомогу, пише Скала-Подільська громада.

Колективи закладів загальної середньої освіти громади зібрали для захисників солодощі, смаколики, солодкі сувеніри-вітання, фрукти, предмети гігієни. Також власноруч виготовили ангелів, листівки з побажаннями до новорічних та різдвяних свят, тощо. В загальному зібрали 34 посилки, 6 відер вареників, які завантажили для відправки, 6 грудня, у День Збройних сил України.

Допомога військовим АТО – це той напрямок, який допомагає робити усе можливе задля того, аби зберегти життя наших солдатів та добровольців, які захищають на Сході територіальну цілісність України, полегшити їм нелегкий солдатський побут. У день Святого Миколая подарунки не лише приємно отримувати, але і дарувати.

Фото з допису

ТернопільщинасвятодопомогаблагодійністьТеренподарункивоїниСкала-Подільська громада