103-ій день народження відзначає довгожителька з Лановеччини (фото)

ювілярка

Нещодавно стрічку новин Тернопільщини облетіла новина про 100-літній ювілей мешканки Шумщини. Та, виявляється, на Тернопільщині є й старші довгожителі. Сьогодні, 6 січня, свій 103-ій день народження відзначає ланівчанка, свідок багатьох історичних подій краю Наталія Леонтівна Вітрук. Бабуся святкує у родинному колі та ще й бавить праправнуків. Про свято в родині жінки та про її долю розповідає священик Олексій Філюк.

- Сьогодні свій 103-ій день народження святкує Наталія Леонтіївна Вітрук, яка народилася 6 січня 1916 року у с. Огризківці, зараз проживає у дочки в м. Ланівці. Вона разом з чоловіком виховала 4-ох доньок, на жаль, одна дочка, наймолодша, померла, і вже 22 роки як Наталія Леонтівна овдовіла, бо помер  чоловік. Але життя продовжується і бабуся Наталія дочекалася онуків, правнуків та праправнуків, яких дуже любить. Від усієї Лановеччини хочу щиро привітати, бо 103 роки то є сильний показник, бажаю Божого благословіння та сил прожити ще для рідних! Дітям дякую за любов та догляд за мамою! – пише Олексій Філюк.

ювілярка1
ювілярка1

«Терен» приєднується до численних вітань та бажає іменинниці міцного здоров’я та надалі бути оточеною родинним теплом і любов’ю.

Фото Олексія Філюка

Вибір читачів за тиждень

Відео