Тамара Коблик

15 дронів і 8 ракет: уночі ворог тричі атакував Одесу (фото)

Під час нічної атаки в Одесі постраждало сім закладів освіти - шість у Приморському районі і один у Хаджибейському

Російські окупанти вночі 14 серпня тричі атакували Одесу, сили протиповітряної оборони збили 15 ударних БПЛА і 8 ракет типу «Калібр», уламки збитих ракет пошкодили супермаркет і гуртожиток, попередньо постраждали три людини. Про це повідомили у телеграм-каналі Сил оборони півдня України.

Ворог тричі атакував вночі Одещину, застосувавши дві хвилі ударних дронів, загальною кількістю 15 штук, та 8 ракет морського базування типу «Калібр». Силами протиповітряної оборони всі атаки були відбиті, – повідомили Сили оборони півдня України.

Внаслідок збиття ракет, які ворог спрямував у середмістя Одеси, уламками пошкоджено гуртожиток одного з навчальних закладів і супермаркет.

Також вибуховою хвилею понівечено вікна і балкони у кількох будівлях та побито припарковані поруч автомобілі.

Зазначається, що на двох об’єктах спалахнув вогонь, над ліквідацією якого працюють пожежники.

Попередньо, за даними Сил оборони півдня, відомо про трьох постраждалих.

Троє постраждалих в Одесі - працівники згорілого супермаркету. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, уточнивши, що внаслідок падіння уламків ракет на трьох об'єктах виникли пожежі.

На місці працюють всі відповідні служби. Відомо про трьох постраждалих співробітників супермаркету. Всім надана медична допомога. Двоє з них госпіталізовані, — повідомив Кіпер.

Під час нічної атаки в Одесі постраждало сім закладів освіти - шість у Приморському районі і один у Хаджибейському. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

У дитячих садках, школах і центрах розвитку пошкоджено вікна та двері. Проводяться роботи з ліквідації наслідків.

Нагадаємо, під час ракетного обстрілу у сусідній області загинула дитина.

Фото з телеграм-каналу Сил оборони півдня України

Вибір читачів за тиждень

Відео