Тамара Коблик

17-річний водій мотоцикла потрапив до реанімації після ДТП на Тернопільщині

У всіх учасників автопригод взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю

Чотири дорожньо-транспортних пригоди трапилося на дорогах Тернополя та області впродовж вівторка, 19 вересня. Шестеро людей з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доправили до лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

У Теребовлі близько 11:00 не розминулися Volkswagen Crafter та мопедом Viper. За попередньою інформацією, водій автомобіля врізався у мототранспорт, який рухався попереду. Як результат - кермувальника Viper - 70-річного жителя села Плебанівка з переломами та травмами госпіталізували до лікарні.

Чергова автопригода трапилася о 22:00 в Кременці. Водій автомобіля «ВАЗ 2170», рушаючи з стоянки, врізався у мотоцикл марки «Lifan», який їхав разом з пасажиром. У результаті удару 17-річний кермувальник двоколісного мототранспорту потрапив до реанімації, а його 20-річний товариш в травматологічне відділення.

О 20:20 до поліції надійшло повідомлення від 15-річної тернополянки про те, що її на тротуарі збив автомобіль і після цього водій не зупинився, а втік. 

Повідомлення від лікаря екстреної медичної допомоги надійшло на лінію «102». Медик повідомив, що в селі Трибухівці трапилася аварія. При виїзді слідчо-оперативної групи з'ясувалося, що водійка автомобіля «LADA Kalina», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, зіткнулася із «ВАЗ 2106». У результаті удару кермувальника «ВАЗу» доправили у хірургічне відділення, а водійку іншого авто у травматологію.

У всіх учасників автопригод взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео