Ростислав Фук

На Тернопільщині перекинулася автівка: двоє загиблих (фото)

Аварія сталася 17 вересня у Скалатській громаді

Три ДТП зареєстрували слідчі Тернопільщини на дорогах області. Двоє людей загинули, ще трьох з травмами доправили до медзакладів, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

17 вересня, о 15:15 на лінію «102» надійшло повідомлення від диспетчера екстреної медичної допомоги про те, що біля села Зарубинці Скалатської громади трапилася аварія з потерпілими. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, водій «ВАЗ 2109» виїхав на узбіччя і вже там авто перекинулося. 86-річний кермувальник загинув одразу, а 72-річний пасажир від отриманих травм помер дорогою до лікарні.

Даний факт слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Того ж дня о 16:50 у Бережанах не розминулися авто та мопед. У ході перевірки стало відомо, що водій мототранспорту марки «Viper» при виїзді з другорядної дороги на головну не пропустив автомобіль «Hyundai Grandeur». Вснаслідок цього авто врізалося в мопед і його водія з переломами та іншими травмами госпіталізували до лікарні.

На Збаражчині жителька Рівного, керуючи автомобілем «Volkswagen Polo», зіткнулася з авто, яке рухалося попереду. У результаті ДТП до хірургічного відділення бригада швидкої госпіталізувала водійку з «Volkswagen». Надавали медики допомогу і тринадцятирічній пасажирці з іншого авто.

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Читайте також: На Тернопільщині сусід знайшов вбиту 47-річну жінку

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео