Анастасія Кисіль

6-річна Ангеліна з Тернопільщини обрізала довгі коси заради допомоги захисникам (фото, відео)

Мама дівчинки зараз шукає, де можна вигідно продати 40 см волосся. Всі кошти віддадуть на потреби армії

Маленька патріотка з Чорткова Ангеліна Гут вирішила обрізати та продати своє волосся, а виручені кошти віддати на потреби армії. Дівчинка відрощувала коси протягом усього життя. Мама 6-річної Ангеліни Любов Гут шукає, де можна вигідно продати 40 сантиметрів доньчиного волосся. 

Декілька місяців тому ми побачили сюжет про дівчинку, трішки старшу за Ангелінку, яка також пожертвувала своїм волоссям заради допомоги армії. Доню здивувало це відео. Вона спочатку нічого не сказала, а через кілька днів підійшла до мене зі словами: «Може б ми теж так зробили, як дівчинка з відео?» -. Я відповіла їй, що потрібно добре подумати, - розповіла Терену мама Ангеліни.

Ангеліна Гут прийняла рішення обрізати волосся, надихнувшись сюжетом про дівчинку, яка зробила так само

Від ідеї до реалізації пройшло три місяці, пригадує Любов Гут. За цей час дівчинка не змінила свого рішення та жодного разу не сумнівалася, чи робить правильно. 

Донька практично від народження з довгим волоссям. Ми лише двічі підстригали кінці. Але вона вирішила допомогти нашим захисникам, тож я підтримала її, - каже жінка. 

Мама самостійно відрізала волосся Ангеліні вдома.

Прочитали в інтернеті, щоб продати волосся, воно має бути мінімум 35 сантиметрів, а нас вийшло - 40. Спочатку було дуже незвично бачити Ангелінку з коротким волоссям. Мені здається, що я важче прийняла нову зачіску донечки, ніж вона сама. Але головне, що їй сподобалося! - каже Любов Гут.

Ангеліна все своє життя була з довгим волоссям, лише двічі підстригала кінці 

Наразі за волосся Ангеліни пропонують 1500 гривень. Проте мама дівчинки шукає ще варіанти, де можна його продати дорожче та просить, якщо хтось знає, як це зробити, писати їй в повідомлення у фейсбуці.

Читайте також: Продає мед, огірки та випічку: як семикласник з Тернопільщини допомагає ЗСУ.

Фото надані Любов’ю Гут

Вибір читачів за тиждень

Відео