Тамара Коблик

«Школа в коробці»: Тернопільщина отримала набори від UNICEF

Набори направлять у малокомплектні школи громад області. Відтак, усі заклади початкової та середньої освіти повністю укомплектовані канцелярією

Школи Тернопільщини отримали 724 набори з канцелярським приладдям – «Школа в коробці» від UNICEF. Це бокси, що містять велику кількість різних шкільних та канцелярських предметів, серед яких: маркери, пензлі, крейда, глобуси, олівці, лінійки зошити з вправами тощо. Один такий набір, вагою 48 кг, розрахований на 40 учнів. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної військової адміністрації

Освітній процес - це невіддільна складова розвитку області, адже ми формуємо наші майбутні покоління. Сьогодні викладачі й вчителі шукають нові методики для його покращення, а за останні роки їм довелося зіткнутися з новими викликами. Однак наші освітяни вкотре демонструють свої вміння й креативність. Такі набори, які вже скоро будуть у використанні школярів – це, перш за все зручно. Пакети із приладдям можна використовувати на стандартних уроках, в укриттях та на інтерактивних заняттях, - сказав заступник начальника обласної військової адміністрації Віктор Устенко.

Набори направлять у малокомплектні школи громад області. Відтак, усі заклади початкової та середньої освіти повністю укомплектовані канцелярією.

Для дітей ми організовуємо різні майстер-класи, де вони вивчають українські звичаї та традиції, тож матеріальна підтримка для нас дуже важлива. Наша громада отримала 32 бокси, які ми розподілимо серед навчальних закладів громади, - розповіла начальник відділу освіти Заліщицької міської ради Надія Підгребя.

Вибір читачів за тиждень

Відео