«Агропродсервіс» ламає стереотипи

10-jpg

Днями на головному підприємстві компанії побували сорок учнів державного закладу «Підгаєцький професійний аграрний ліцей». Мотиваційне заняття з ними провів заступник директора ПАП «Агропродсервіс» Петро Воробець.

Підгаєцький аграрний ліцей більше півстоліття готує спеціалістів робітничих професій для сільського господарства. Сьогодні у ньому навчається понад триста майбутніх механізаторів, комбайнерів, зварювальників, та фахівців інших професій. Проте керівництво цього навчального закладу добре розуміє, що навчальний процес повинен бути невід’ємним від опанування практичної бази. Саме тому сорок студентів випускних груп прибули на головне підприємство «Агропродсервісу», аби на власні очі побачити досягнення науково прогресу і техніку, яка нині працює на полях і тваринницьких комплексах, повідомляє прес-служба «Агропродсервісу».

Ліцеїсти уже традиційно оглянули молодий сад, насіннєвий завод з елеватором, спеціалізовані лабораторії, але найбільше їх зацікавили потужні трактори іноземного виробництва і новітня ґрунтообробна техніка.

Під час навчально-практичного заняття, яке провів заступник голови Петро Воробець, мова йшла про  працевлаштування випускників з Підгайців у нашій компанії. Мотиваційні чинники, які оприлюднив Петро Петрович, були незаперечні: стабільна інноваційна компанія, новітня техніка, і можливість (звісно, на конкурентних засадах) працювати на ній стали для майбутніх випускників ліцею тим орієнтиром, який вони тепер прагнутимуть осягнути.

Нагадаємо, що в останні роки виробнича база «Агропродсервісу», на якій періодично проходять науково-практичні заняття для вітчизняних і навіть зарубіжних студентів, перетворилась у справжній трамплін ламання стереотипів у поглядах на агровиробництво. Чимало з них після відвідин нашої компанії беззастережно прагнуть працювати у сільському господарстві.

Вибір читачів за тиждень

Відео