«Азовці» отримали тактичні наплічники і комплектуючі для бронежилетів від тернопільських волонтерів

Також благодійний фонд “Покрова” допомагає захисникам продуктами харчування тривалого зберігання

Амуніції на 397 640 грн придбав благодійний фонд “Покрова” на залишок коштів зі збору на чотири вантажівки для бригади НГУ «Азов». Волонтери дякують усім добродіям, підприємствам Тернопільщини, які долучилися до збору коштів для потреб захисників. 

Так, “азовцям” передали комплектуючі до бронежилетів на суму 290 540 грн. Захисники вже надіслали фотозвіт. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці фонду.

Ми порадилися з керівництвом «Азову» та уклали договір на цю закупівлю з компанією «Балістика», яка є ліцензованим виробником бронезахисту в Україні, завдяки чому має можливість офіційно постачати засоби індивідуального балістичного захисту. Загалом закупили і передали «азовцям» 200 бічних кишень бронежилета для носіння бронеелементів, 10 протиуламкових фартухів для плитоноски із бронепакетом 1 класу захисту, 200 легких м'яких бронепакетів 1 класу захисту для убезпечення від осколків та дрібних уламків«, - повідомила директорка благодійного фонду »Покрова" Любов Вовк. 

Також захисникам передали 17 тактичних медичних наплічників «Animus-Adapt» загальною вартістю 107 100 грн. «Азовці» вже отримали рюкзаки і надіслали фотозвіт, повідомляють на фейсбук-сторінці фонду. 

Тактичні медичні наплічники «Animus-Adapt» українського бренду UTactic - це інноваційні медичні наплічники, призначені для роботи в складних воєнних умовах. Розроблені бойовим медиком за участі та з урахуванням потреб підрозділів сил спеціальних операцій. Містять медичні вкладки-пенали, що призначені для малої хірургії та ампульних медичних препаратів. Складаються з двох об’єднаних між собою панелей. Задня містить систему строп та гумок, в якій можна надійно фіксувати ампули будь-якого розміру, шприци, малий хірургічний інструмент та негабаритне майно типу інтубаційних трубок та інше. Передня панель має дві пласкі сітчасті еластичні кишені, які чудово підійдуть для серветок, пластирів та ін, - йдеться у повідомленні. 

Крім того, благодійний фонд “Покрова” долучився до наповнення продуктами автівки, яка днями прямувала з Тернополя до наших захисників на передову!

Дякуємо компанії Nestlé, що довіряє нам розподіл благодійної допомоги з Європи. А ми довіряємо надійним волонтерам Майї Юркевич, Роману Задорожному, Ользі Караванській-Годзій, які з рук у руки передали захисникам, окрім усіх привезених гостинців, ще й кавово-приправово-майонезно-швидкосніданковий привіт! - зазначають у благодійному фонді. 

Читайте також: Благодійний фонд «Покрова» передав захисникам Маріуполя чотири вантажівки.

Фото благодійного фонду “Покрова”

Вибір читачів за тиждень

Відео