Ростислав Фук

Батько Героя Небесної Сотні з Тернопільщини отримав «Хрест Пошани»

Нагороду чоловік отримав за активну волонтерську діяльність

Волонтер і батько Героя Небесної Сотні Устима Голоднюка Володимир Голоднюк отримав відзнаку міністра оборони України «Хрест Пошани». Про це він повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Висока оцінка праці десятків, а можливо й сотень людей! Кожен хто задонатив хоч гривню, кожен хто купував, доставляв, довозив, відвозив - кожен достойний! Дякую всім і кожному. Дякую тим, хто в мене вірить і довіряє, — написав Володимир Голоднюк.

Як зазначається у витязі з наказу Міністра оборони України, опублікованому волонтером, відзнаку він отримав за значний особистий внесок в організацію та надання допомоги підрозділам Збройних сил України, підтримування бойового духу захисників і активну волонтерську діяльність.

Нагадаємо, син пана Володимира, Устим Голоднюк – громадський діяч Євромайдану, боєць 38 сотні самооборони майдану. Герой України  з удостоєнням ордена «Золота Зірка». 20 лютого 2014 року внаслідок вогнепального поранення в голову загинув. Отримав його, допомагаючи забирати загиблих біля горішнього виходу станції метро «Хрещатик». 

Читайте також: Герой Небесної Сотні з Тернопільщини посмертно отримав почесне звання

Фото Володимира Голоднюка

Вибір читачів за тиждень

Відео