Ростислав Фук

Без батька залишилися три донечки: на Тернопільщині попрощалися з 44-річним Героєм (фото)

Герой загинув 15 грудня поблизу Бахмута. Світла пам’ять

Із 44-річним захисником Анатолієм Аркатовим попрощалися у Бучачі. Про це повідомили на сторінці Бучацької міської ради.

Нагадаємо, Герой був старшим стрільцем-оператором гірсько-штурмового відділення, загинув 15 грудня внаслідок обстрілу противника в районі населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області, отримавши смертельне поранення.

Нагадаємо, Анатолій родом з Рубіжного, що на Луганщині, де і проживав з дружиною Зоряною та трьома дітьми. Переживши окупацію рідного дому сім’я переїхала у Бучач до батьків Зоряни. А Анатолій повернувся на схід захищати Україну.

Велелюдною пішою ходою траурний кортеж Героя прямував центральною вулицею міста до церкви Покрови Пресвятої Богородиці, де відбувся чин похорону.

У супроводі оркестру та зі всіма військовими почестями поховали Анатолія на Алеї Героїв кладовища Федір-гори у Бучачі.

Без доброго, надійного плеча лишилися дружина та три донечки загиблого. Доземний уклін та безмежна вдячність Герою за цей подвиг. Схиляємо голови у скорботі і висловлюємо щирі співчуття родині і близьким загиблого. Нехай добрий, світлий спомин про воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, – йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам захисника з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: У громаді на Тернопільщині оголосили триденну жалобу: зустрічатимуть загиблого Героя

Фото Бучацької міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео