Бійці АТО ласують варениками з Тернопільщини

Тернопільські волонтери регулярно ліплять вареники для воїнів на передовій. Бійці уже встигли полюбити страви від місцевих господинь і з нетерпінням чекають на нові гостинці.

Підкріплюють фізичний і моральний дух воїнів волонтери з «Бункеру С». Долучаються до них багато небайдужих мешканців Тернопільщини. Навіть, іноземні студенти з медичного університету приходять допомогти ліпити вареники, повідомляє «Тернопіль».

«Вареники – це не лише пожива для організму, а й психологічна зброя. Сепаратистам вареників ніхто не робить і про них не дбають. Тому, нашим воїнам важлива будь-яка підтримка і допомога! Воїнам приємно і важливо знати, що про них турбуються тернопільські жінки і дівчата! Долучайтеся до допомоги, адже війна ще не закінчилася і важливо допомагати не лише зброєю, а й психологічно і продуктами», – поділився волонтер Андрій Крижановський.

Допомагає доставити вареники на Схід старий «дідівський спосіб» – заливання смальцем. Завдяки йому вареники чудово зберігаються і не втрачають свіжість. Достатньо лише підігріти їх на вогні.

Вибір читачів за тиждень

Відео