Анастасія Кисіль

Благодійний фестиваль «Файне місто» проведуть онлайн (афіша)

Глядачам готові повернути кошти за придбані заздалегідь квитки

Благодійний фестиваль «Файне місто» відбудеться онлайн 13,14,15 травня. Під час трансляції глядачі можуть перерахувати гроші на допомогу полку «Азов». Про це повідомили на фейсбук-сторінці фестивалю.

Нагадаємо, на брифінгу 11 травня влада області повідомила, що заборонила проведення фестивалю «Файне місто» наживо.

Проте ми проведемо фестиваль в онлайн-форматі, на який будуть допущені представниками ЗМІ, персонал та артисти. Так нам порадила рада оборони області, - йдеться в повідомленні. 

Організатори зазначають, що повернуть кошти тим, хто заздалегідь придбав квитки на фестиваль. 

Якщо ж ви вирішите не повертати кошти за придбані квитки, вони будуть долучені до загальних зборів коштів для потреб бійців протягом онлайн-трансляції, - пишуть на фейсбук-сторінці. 


Також повідомляється, що квитків на фестиваль продали на суму 187 800 гривень.

Це  200 квитків на всі дні фестивалю на суму 120000 гривень, 100 квитків на 13 травня на суму 30000 гривень, 49 квитків на 14 квітня на суму 14700 гривень, 77 квитків на 15 квітня на суму 23100 гривень, - йдеться в повідомленні. 

Посилання на онлайн-трансляцію, під час якої можна буде перерахувати кошти на потреби полку «Азов», обіцяють розмістити протягом доби на сайті «фестивалю Файне» місто. Загальну суму зібраних коштів озвучать 15 травня після закінчення фестивалю.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео