Юлія Пацкаль

Благодійний фонд «Покрова» зібрав 80% суми на три безпілотні комплекси для 44-ї бригади

Збір коштів триває, адже бракує ще 20% до повної суми. Долучитися може кожен!

Два місяці тому благодійний фонд “Покрова” відкрив збір на придбання трьох авіаційних безпілотних комплексів “Валькірія” для тернопільської  44-ої бригади. Для цього потрібно 2 мільйони 400 тис. грн. Станом на 31 грудня вже зібрали 1 943 166 грн - це 80% від потрібної суми. До збору за цей час долучилися мешканці громад області, благодійники і навіть школярі. На підтримку бійців проводили благодійні концерти, випікали та продавали солодощі, проводили ярмарки.

Подяка усім тим неймовірним українцям, які вірять у Збройні сили України і щодня докладають максимальні зусилля для того, щоб наші артилеристи мали ці необхідні безпілотники і могли якнайточніше коригувати вогонь по ворогу! - кажуть у фонді.

До збору на “Валькірії” минулого тижня долучилися парафіяни Собору «Єднання християн Заходу та Сходу» із Підволочиська. За один день у соборі зібрали 30 тисяч гривень пожертв краян і передали благодійному фонду.

Підволочиськ підтримує кампанію зі збору коштів на купівлю трьох "Валькірій"

Активно підтримувати захисників і захисниць продовжують і на Зборівщині. Щотижня працівники міського будинку культури проводять різноманітні акції зі збору коштів у селах громади на підтримку 44-ї бригади. 

В грудні художні колективи вкотре провели ряд благодійних концертів. Вони відбулися на парафіях Святого Великомученика Димитрія у селі Вільшанка, Святої Параскеви Терновської у селі Ярчівці, а також перенесення мощей святого Миколая у селі Велика Плавуча. 

За минулий тиждень від Зборівського будинку культури на безпілотні комплекси передали 22 тис. 85 гривень.

Коли ми прийняли рішення підтримати місцеву бригаду і забезпечити їх необхідними безпілотниками, то навіть не уявляли, наскільки ця кампанія стане всеобласною, і навіть народною. Адже долучаються до збору як маленькими селами, так і цілими громадами, робочими колективами, об'єднаннями діаспорян. Це яскраво показує дух нас, українців! Ми всі прагнемо перемоги, молимося за наших захисників і щодня стаємо для них міцним тилом та підтримкою, - каже виконавча директорка благодійного фонду “Покрова” Любов Вовк.

Учні, батьки та вчителі Козівського ліцею ім. В. Герети також зробили свій внесок у перемогу. Вони долучилися до акції зі збору коштів та спільними зусиллями зібрали 20 тис. 270 гривень.

У Козівському ліцеї долучилися до акції зі збору коштів на три безпілотні комплекси

Це наша подяка військовим, наша віра в них, наше захоплення їхньою доблестю! І якщо залучення дорослих благодійників мене не дивує, то патріотизм і щирість дітей – надзвичайна квінтесенція світлого майбутнього і свободи. Ця війна виростила нову генерацію українців. Безстрашних, героїчних, вірних своїй землі і жагучим до незалежності. Отаких дітей я бачу завдяки нашій акції «Файні безпілотники для 44-ї бригади». Вони проявляють себе і свою любов до України, своє дитяче захоплення супергероями ЗСУ конкретними вчинками – збором коштів, ярмарками, аукціонами, творчістю, флешмобами. Сльози на очах, коли задумуюся про майбутнє цих маленьких патріотів. Вони прагнуть бути вільними, зростати і розвиватися, в незалежній, мирній, європейській країні, - зазначає Любов Вовк.

Також напередодні нового року відбувся благодійний вечір зі збору коштів на безпілотні комплекси «Валькірія» для 44-ї окремої артилерійської бригади. Організували захід Благодійний фонд «Покрова» і компанія “Агропродсервіс”. 

Колективи компанії, партнери, представники територіальних громад, друзі та гості заходу задонатили в скриньки та під час благодійного аукціону - 405 602 грн, - оголосила директорка БФ «Покрова» Любов Вовк .

Компанія «Агропродсервіс» збільшила цю суму в 1,5 раза, зробивши свій внесок - ще 600 000 грн.

Понад 1 млн гривень - саме таким результатом завершився благодійний вечір «Наш внесок у Перемогу в цифрах».

Зробити свій внесок у придбання безпілотних комплексів “Валькірія” для 44-ї бригади може кожен!

Як задонатити:

У два кліки з телефону: https://bit.ly/fainiy-bezpilotnik

(з будь-якої країни у будь-якій валюті)

або На карту ПриватБанку: 5169 3305 3013 8020 (Призначення: Безпілотник для 44 бригади)

або Готівкою в скриньки у мережі магазинів «Студія м'яса»

або Інші способи оплати: https://bfpokrova.org/44brigada

Важлива кожна гривня!

Читайте також: Зробити свій внесок у придбання трьох безпілотних комплексів “Валькірія” для 44-ї бригади можна у торговій мережі “Студія м’яса”.

Фото з соцмереж Благодійного фонду “Покрова”

Вибір читачів за тиждень

Відео