Тамара Коблик

Понад 1 мільйон гривень зібрали лише за вечір на безпілотники для тернопільських артилеристів (відео)

Благодійний захід «Наш внесок у Перемогу в цифрах» організували Благодійний фонд «Покрова» та компанія “Агропродсервіс”

1 мільйон гривень лише за один вечір зібрали на три безпілотні комплекси «Валькірія» для 44-ї окремої артилерійської бригади ім.гетьмана Данила Апостола. Про це повідомили на сторінці благодійного фонду “Покрова” у фейсбуці.

Таким результатом завершився благодійний захід «Наш внесок у Перемогу в цифрах», який 30 грудня організували Благодійний фонд «Покрова» та компанія “Агропродсервіс”.

Колективи компанії, партнери, представники територіальних громад, друзі та гості заходу задонатили в скриньки та під час благодійного аукціону - 405 602 грн, - оголосила директорка БФ «Покрова» Любов Вовк.

Компанія «Агропродсервіс» цю суму збільшила в 1,5 раза, зробивши свій внесок - ще 600 000 грн. Про це оголосив директор ПАП «Агропродсервіс» Іван Карачка.

Таким чином було зібрано 1 мільйон 5 тисяч 602 гривні, які додадуть до вже зібраних раніше коштів і усе разом спрямують на придбання трьох безпілотних комплексів «Валькірія», які стануть «очима» розвідки артилеристів 44-ї бригади з Тернополя.

Дякую Благодійному фонду «Покрова» та компанії “Агропродсервіс” за цей захід, усім гостям - за пожертви, усім українцям - за невтомну працю заради наших військових та нашої Перемоги! - написав на своїй сторінці у фейсбуці народний депутат України Іван Чайківський.

Зробити свій внесок у придбання безпілотних комплексів “Валькірія” для 44-ї бригади може кожен!

Як задонатити:

У два кліки з телефону: https://bit.ly/fainiy-bezpilotnik

(з будь-якої країни у будь-якій валюті)

або На карту ПриватБанку: 5169 3305 3013 8020 (Призначення: Безпілотник для 44 бригади)

або Готівкою в скриньки у мережі магазинів «Студія м'яса»

або Інші способи оплати: https://bfpokrova.org/44brigada

Важлива кожна гривня!

Читайте також: Зробити свій внесок у придбання трьох безпілотних комплексів “Валькірія” для 44-ї бригади можна у торговій мережі “Студія м’яса”.

Відео БФ “Покрова”, фото Ярослава Стареправо

Вибір читачів за тиждень

Відео