Близько 100 мішків сміття зібрали небайдужі з берегів водойм Тернопільщини (фото)

1 (1)

Цими вихідними Тернопільський рибоохоронний патруль долучився до всеукраїнської акції «Чисті водойми – екологічно здорова країна» та зібрав небайдужих мешканців, які зробити чистішими берегові лінії водойм.

Прибирали узбережжя водойм у Тернополі ( Пронятин-Кутківці), у селі Монастирок Борщівський район (лівий берег річки Серет) та у Чорткові (правий берег річки Серет, парк відпочинку). Під час цієї екоініціативи небайдужі забрали близько 100 мішків сміття: пластикові і скляні пляшки, поліетилен та ін.

– Пам’ятайте, кожен з нас щодня робить власний вибір: зберегти життя нашої планети чи сприяти її загибелі, – пише Управління Державного агентства рибного господарства у Тернопільській області. – Тому коли ви виходите на природу, не забувайте прибрати за собою та не лінуйтеся сортувати сміття. Своїм прикладом навчіть дітей та молодь дбайливо ставитися до навколишнього середовища.

2
2

Тернопільський рибоохоронний патруль не зупиняється на досягнутому та хоче продовжити цю акцію. Вони просять надсилати їм фото забруднених місць берегів водойм або робити пости у соцмережх з хештегом  #чистіводойми.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео