Чоловік, якого застрелили під Тернополем, - колишній прокурор Борщівського району

16 червня Ігорю Нікуліну мало виповнитися 54 роки.

Останнім часом Нікулін займався адвокатською діяльністю, повідомляє «20 хвилин». Працюючи у прокуратурі, він обіймав посаду прокурора Борщівського району. Серед версій вбивства – професійна діяльність, особиста неприязнь та пограбування.

Про зникнення чоловіка до міліції 29 травня близько 15.00 повідомила дружина.

- Вона розповіла, що її 54-річний чоловік 28 травня в обідню пору виїхав з роботи автівкою і додому не повернувся, - каже начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. - Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів щодо встановлення місця перебування чоловіка.

Через добу оперативники карного розшуку в лісопосадці, поблизу одного із сіл Тернопільського району, знайшли автомобіль зниклого. На задньому сидінні автівки виявили тіло власника з ознаками насильницької смерті. Встановлено, що чоловік помер від вогнепальних поранень.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, - каже Сергій Крета.

Правоохоронці відпрацьовують декілька версій та проводяться комплекс розшукових заходів з метою розкриття важкого злочину. Серед версій – професійна діяльність, особиста неприязнь та пограбування, адже у чоловіка зник гаманець. Проте інші особисті речі були при ньому.

Як нам вдалось дізнатись, убитий - діючий адвокат Ігор Нікулін. Раніше працював в органах прокуратури Тернопільщини. Остання посада – прокурор Борщівського району.

Знайшли його у відлюдному місці у с. Смиківці Тернопільського району – там рідко хто їздить.

В Ігоря Нікуліна вистрілили тричі. Одна куля потрапила в грудну клітку, друга – в живіт, третьою поцілили в голову. Стріляли з пістолета Макарова.  

 

Вибір читачів за тиждень

Відео