Тамара Коблик

На Тернопільщині поховали Героя, який загинув понад рік тому (фото)

Завжди привітний та радісний - таким Віктора Кривенького запам’ятають односельці, побратими і всі, хто був з ним знайомий. Світла пам'ять

У селі Жизномир попрощались з 26-річним воїном, кулеметником Віктором Кривеньким. Про це повідомили на сторінці Бучацької міської ради у фейсбуці.

Віктор Кривенький, вірний військовій присязі, з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок - до останнього захищав Батьківщину, суверенітет та незалежність України, загинув при виконанні бойового завдання 23 липня 2023 р. поблизу населеного пункту Григорівка Донецької області.

Завжди привітний та радісний - таким Героя запам’ятають односельці, побратими і всі, хто був з ним знайомий. Віктор був зразковим сином та братом. І на своїх плечах  тримав величезний героїзм, завдяки якому військовослужбовець захищав рідну країну до останнього подиху, - йдеться у повідомленні.

Церемонія прощання з полеглим захисником розпочалась біля рідної домівки, опісля чин поховання було продовжено у церкві Царя Христа.

Під скорботну мелодію духового оркестру та з усіма військовими почестями, поховали Героя на місцевому кладовищі села Жизномир.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Віктора Кривенького з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщину назавжди повернувся Герой Віктор Грицюк.

Фото зі сторінки Бучацької міської ради у фейсбуці



Вибір читачів за тиждень

Відео