Ростислав Фук

Чоловіка, який вдарив сокирою брата своєї співмешканки, триматимуть під вартою

Пригода сталася 26 вересня

Суд задовольнив клопотання прокурорів Чортківської окружної прокуратури про взяття під варту жителя Скала-Подільської громади, який кілка разів ударив сокирою брата своєї співмешканки. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

Нагадаємо, повідомлення про те, що чоловік ходить селом із сокирою та погрожує місцевим мешканцям надійшло на лінію «102» 26 вересня близько 16:00 від жительки села Турильче Скала-Подільської громади. Спілкуючись із людьми правоохоронці дізналися, що порушником виявився 46-річний уродженець Миколаївської області.

Чоловік, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння, ходив селом та звинувачував у війні, як він казав «усіх бандерівців із заходу України». Його намагалися вгамувати місцеві, – розповіли тоді поліцейські.

Група реагування забрала порушника до відділення поліції. За попередньою інформацією, під час сварки чоловік декілька разів вдарив 59-річного брата співмешканки сокирою по голові. Потерпілого прооперували і зараз він перебуває на лікуванні у місцевому медичному закладі.

 Дебошира затримали згідно зі статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Його підозрюють за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Розслідування здійснюють слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокурорів Чортківської окружної прокуратури.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео