Ростислав Фук

Ходив селом з сокирою і погрожував людям: на Тернопільщині затримали дебошира

Виявилося, що окрім конфлікту з місцевими мешканцями, підозрюваний ще травмував брата своєї співмешканки

Повідомлення про те, що чоловік ходить селом із сокирою та погрожує місцевим мешканцям надійшло на лінію «102» 26 вересня близько 16:00 від жительки Чортківського району. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

На місце події виїжджали правоохоронці. Спілкуючись із людьми, вони дізналися, що порушником виявився 46-річний уродженець Миколаївської області.

Чоловік, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння, ходив селом та звинувачував у війні, як він казав «усіх бандерівців із заходу України». Його намагалися вгамувати місцеві, – йдеться в повідомленні.

Група реагування забрала порушника до відділення поліції. Проте згодом стало відомо, що окрім конфлікту з місцевими мешканцями, він ще  травмував брата своєї співмешканки. Потерпілого родичі завезли до лікарні. За попередньою інформацією, під час сварки чоловік декілька разів вдарив 59-річного жителя Чортківського району сокирою по голові. Про травмованого поліцію повідомили медики Борщівської лікарні.

Чоловіка прооперували, а дебошира затримали згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео