Чортків’янка на телеканалі «Україна» ділилась секретами, як найкраще вчити англійську мову (відео)

72211871_2619452158098540_2322929458564038656_n

У неділю, 6 грудня, засновниця групи компаній «Ever» чортків’янка Яна Козаченко була запрошеною гостею в передачі «Сьогодні ранок. Вихідний» на телеканалі «Україна», де ділилася власним баченням того, як найкраще вчити англійську та чи залежить процес вивчення мов від країни перебування лернера.

«Дякую за те, що підносите такі важливі питання, як вивчення іноземних мов в Україні та низький рівень володіння ними українцями.

Існує хибна думка, що мову можна вивчити лише у середовищі. Не згідна докорінно. Знаю чимало людей з прекрасною англійською «прошивкою» made in Ukraine. Єдиним викликом залишається ФОКУС і МЕТА (їх як правило бракує моїм відомим-успішним-зайнятим лернерам). Щойно ви візуалізуєте ваші «англійські кубіки» – все піде чудово. Метою тренера є віднайти та вербалізувати приховані цілі, які часто мають назву «просто для себе»

Щоб запам’ятати нове слово, Ваш мозок має зрозуміти його: значення, форму, вимову, застосувати у значущому для вас контексті.

Якщо переглянувши ваш улюблений серіал, ви створите список цікавих фраз/слів, пройдете вищезазначені кроки і напишете рефлексію про те, що вам сподобалося-вразило-зацікавило-зачепило, ви гарантовано запам’ятаєте ці слова», – поділилась секретами на своїй сторінці у Facebook Яна.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео