Чортківська дитячо-юнацька спортивна школа отримає нове дихання

unnamed

Після того, як дитячо-юнацька спортивна школа перейшла на баланс Чортківської громади, керівництво ОТГ розробляє нову концепцію роботи установи, що дозволила би ДЮСШ працювати більш якісно, активно пропагуючи спорт у громаді. 

Міський голова Чорткова Володимир Шматько зустрівся із керівником дитячо-юнацької спортивної школи Віктором Данилишиним, тренерами спортшколи, а також приватними тренерами, які ведуть свою діяльність у нашому місті, щоб обговорити найближчі плани у сфері розвитку спорту в громаді.

– Дитячо-юнацька спортивна школа повинна розвивати і масовий, і професійний спорт в громаді, відкривати нові секції, які цікаві сьогодні молоді, шукати талановитих тренерів, задіювати всі спортивні інфраструктурні об’єкти – зокрема два нові багатофункціональні майданчики, адже вони збудовані за кошти платників податків саме для людей громади, –  зауважив Володимир Шматько. 

DSC_2160
DSC_2160

Голова громади також зазначив про необхідність введення невеличкої символічної батьківської плати за всі гуртки, які діятимуть в ДЮСШ, щоб більше дисциплінувати дітей насправді відвідувати заняття, а не лише рахуватись у списку.

 –Одне з ключових завдань – збільшення кількість гуртків. Саме тому ми запросили на перемовини вас, найкращих приватних тренерів із пауерліфтингу, кікбоксингу, боксу, настільного та великого тенісу і т.д. Прагнемо, щоб ви долучились до команди тренерів із ДЮСШ і разом з ними підвищували зацікавлення спортом серед молоді у Чортківській громаді, перемагали на районних, обласних та Всеукраїнських змаганнях, прославляючи нашу громаду на всю країну. 

Як результат наради, тренери підготують перелік інвентарю, який необхідний для повноцінних занять усіма вищезазначеними видами спорту. Більшу частину придбають вже у цьому році.

Фото з відкритих джерел та ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео