Чи дискомфортні рейсові автобуси Тернопільщини для пасажирів?

поліція

Жителі Тернопільщини не раз стикалися із переповненими автобусами чи маршрутками. Проте, інколи у таких поїздках можна, разом із квитком, отримати порцію хамства та незручностей.

Саме на мінуси поїздки автобусом, який курсує рейсом Бережани-Тернопіль/Козова, скаржиться учасник групи «На ВІҐЛІ в Бережанах» у соціальній мережі Facebook.

Автор допису вказує на те, що попри дозволену кількість у 39 пасажирів (разом зі «стоячими»), автобуси наповнюється набагато більшою кількістю людей.

«Чому не можна зробити для людей? Чому всі пхаються в автобус, наче він останній? Чому водій автобуса, бере гроші за місце, коли місць сидячих немає вільних?», - пише автор.

Окрім того, хлопець наголошує на тому, що попри вартість проїзду (за квитком) 41,85 грн, більшість із пасажирів їдуть до Тернополя безквитковими, але за 35 гривень. Він звертається до влади та «Avtotrans» із проханням контролювати такі проїзди.

Автор допису скаржиться на ряд інших, поширених явищ, які можна зустріти у транспорті. Серед них він виділяє хамську поведінку деяких пасажирів, які займають «квиткові місця», не маючи білета. А опісля ще можуть облаяти пасажира з квитком, який хоче присісти на місце, що оплатив. Ще одна проблема автобусів – спека, яка на декілька градусів вища вуличної. Саме у такі «спекотні» моменти більшості з пасажирів - «дує». Також дописувач звернув увагу на пасажирів, чия поведінка порушує спокій проїжджих у транспортному засобі людей. Проте, зауважив, що на такі події водії реагують і намагаються убезпечити спокійну поїздку іншим пасажирам.

Порадьте, будь ласка, як можна вирішити такі постійні проблеми, чи то може Нашим людям потрібно жити більш свідомо, і думати не лише про власний зад, і куди його втулити, щоб їхати з «комфортом». Мовчу за чистоту громадського транспорту..., - зазначає автор.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео