Ростислав Фук

Де в Тернополі продовжують ремонтувати дороги

Відновлюють також покриття у дворах та на прибудинкових територіях

дорога_ремонтт

Цього тижня у Тернополі продовжать виконувати поточні ремонти магістральних доріг та вулиць. Про це повідомляють на сайті Тернопільської міської ради.

Так, 29 травня, проведуть підготовчі роботи з поточного ремонту дорожнього покриття на вулицях: Михайла Грушевського, Листопадова, Замкова, Білецька, Северина Наливайка (фреза мала). Після нарізання ремонтних карт проведуть влаштування асфальтобетонного покриття.

На вулиці Мирона Тарнавського розпочали влаштовувати дощоприймачі та демонтовувати старі бордюри.

На завершальному етапі роботи на вул. Бродівській, на ділянці від зупинки «6-магазин» до Бродівського шляхопроводу, зокрема, тут проводиться мощення тротуарів фігурними елементами. Раніше підрядники повністю відновили покриття проїжджої частини на цій ділянці та відремонтували Бродівський шляхопровід.

Відновлюють також покриття у дворах та на прибудинкових територіях за адресами: вул. Лесі Українки, 8; Лесі Українки, 31; вул. Максима Кривоноса - вул. Петриківська; вул. Євгена Коновальця, 18; вул. Київська, 6. Також влаштовують пандус в межах пішохідного переходу на просп. Злуки. Впорядковується пішохідна доріжка та сходові марші на вул. Івана Мазепи, 3.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео