Олеся Поліщук

Держпродспоживслужба Тернопільщини попереджає про виявлення сальмонели в імпортованому м’ясі 

depositphotos_78113780-stock-photo-bacteria (1)

Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області поширило повідомлення RASFF про виявлення сальмонели в охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що привезли з Польщі.

- Виявлення Salmonella Enteritidis та Salmonella групи С1 в охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник: SuperDrob S. A., Karczew; місце зберігання: AMP Logistyka, Plonsk, Poland), продукцію надіслано до України (№ партії 14421, у кількості 585 кг, отримувач:  ПП «ЛЯМІТ», просп. Червоної Калини, 39/31, м. Львів, 79070), - йдеться в повідомленні.

При виявленні даного продукту в обігу громадян просять терміново повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області (м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 20, тел. (0352) 52-10-10).

Відповідно до статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” оператори ринку зобов’язані вилучати або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео