Тамара Коблик

Десять тернопільських захисників отримають грошову допомогу на лікування та реабілітацію

Отримати таку допомогу зможуть військовослужбовці, які беруть чи брали участь у бойових діях, та при цьому отримали поранення після 1 січня 2024 року

На засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради прийняли рішення про надання одноразової грошової допомоги на лікування та реабілітацію тернопільських захисників. Відповідно до рішення, таку допомогу у розмірі по 10 000 гривень отримають десять військовослужбовців Тернопільської міської територіальної громади. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Нагадаємо, що одноразову грошову допомогу у сумі 10 000 грн на лікування (реабілітацію) зможуть отримати тернопільські військовослужбовці, які беруть чи брали участь у бойових діях, забезпеченні здійснення заходів, необхідних для забезпечення оборони України, та при цьому отримали поранення внаслідок контузії, травми або каліцтва після 1 січня 2024 року. 

Для отримання одноразової грошової допомоги військовослужбовці повинні звернутись у відділ звернень (вул. Листопадова, 6) із заявою на ім’я міського голови та надати відповідні документи:

  • копія паспорта громадянина України (заявника);
  • копія реєстраційного номера облікової картки платника податків заявника;
  • реквізити рахунку військовослужбовця, відкритого в банківській установі;
  • копія довідки по обставини травми (поранення, контузії, каліцтва), видана військовою частиною;
  • копія військового квитка з відміткою про мобілізацію для осіб зареєстрованих на території Тернопільської громади після прийняття рішення виконавчого комітету від 27.12.2023 №1768;
  • копія дійсної довідки внутрішньо переміщеної особи, яка видана управлінням соціальної політики Тернопільської міської ради (подають внутрішньо переміщені особи).

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео