Діти військовослужбовців Великоберезовицької громади їздили на відпочинок у Латвію (фото)

Марупська громада у Латвії – партнерка Великоберезовицької громади, з якою у квітні 2024 року підписали Меморандум про співпрацю

25 дітей з сімей військовослужбовців Великоберезовицької громади побували на відпочинку у Марупе в Латвії. Про це повідомили у пресслужбі Великоберезовицької громади.

Діти побували у парку розваг, молодіжному центрі, пекарні, на місцевих озерах та Балтійському морі. Також, вони спробували пекти булочки та готували страви за латвійськими рецептами.

Цей тиждень назавжди запамʼятається нашим дітям та залишить теплі спогади про чудовий відпочинок у Латвії. Такі заходи допомагають дітям не лише розширювати свої горизонти та знайомитися з іншими культурами, але й відволікатися від складнощів воєнного часу, – написали на фейсбук-сторінці Великоберезовицької громади.

Марупська громада – партнерка Великоберезовицької громади, з якою у квітні 2024 року підписали Меморандум про співпрацю.

Ми раді, що змогли надати таку можливість нашим українським друзям і сподіваємося, що ці незабутні спогади надовго залишаться в їхніх серцях. Муніципалітет Марупе продовжить підтримувати Україну та її народ, надаючи допомогу та залишаючись поруч і надалі, – пишуть на офіційній сторінці округу Марупе.

Великоберезовицька громада подякувала своїм друзям та партнерам за гостинність, доброзичливість, допомогу та підтримку України.

Фото з фейсбук-сторінки Великоберезовицької громади

Вибір читачів за тиждень

Відео