До Чорткова приїхала делегація із прифронтової зони Луганщини

DSC_0788

Декілька днів у Чорткові гостюють активні жителі та співробітники місцевих адміністрацій прифронтових населених пунктів Луганської області разом із головою правління «Восток SOS» Юлією Красільниковою. Гості зі Сходу України цікавились здобутками Чортківської міської  ради та планами розвитку громади. 

Під час зустрічі міський голова Чорткова Володимир Шматько розповів гостям про досягнення громади у сферах благоустрою, інфраструктури, економіки і т.д. Після заочного знайомства із містом та його досягненнями делегація вирушила на ряд об’єктів.

Зокрема, гості оглянули очисні споруди, які вже працюють на повну потужність, парк культури та відпочинку ім. І. Франка, будівництво нового комунального ринку, багатофункціональні спортивні майданчики, що по вул. Д. Січинського та на стадіоні «Харчовик», а також термомодернізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №5.

Окрім того, після ознайомлення із інфраструктурними об’єктами міста, на гостей із  Луганщини чекала насичена екскурсійна програма головними туристичними локаціями Чорткова від Чортківського туристично-інформаційного центру.

Сьогодні ж, на завершення, делегація ознайомилася із роботою Чортківської філії «СЕ Борднетце-Україна» та перо-пухової фабрики «Billerbeck».

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео