До дітей з особливими потребами прийшов щедрий Миколай (відео, фото)

ЯЛИНКААААААА

В рамках програми милосердя, тернопільські діти із обмеженими можливостями отримали подарунки від Святого Миколая.

Таку акцію уже майже 20 років поспіль проводить Центр творчості дітей та юнацтва. Діткам дарують солодощі, речі першої необхідності, іграшки та канцелярське приладдя.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=OA5U69LT94Y&feature=youtu.be[/embed]

- Не дивлячись на всі ті негаразди, які є в країні, кожного року в нас все більше і більше людей відгукується, щоб допомогти цим дітям та їхнім родинам. Сьогодні ми будемо разом із спонсорами, які дають нам машини, а також із старшокласниками та волонтерами розвозити по домах оці подаруночки в день Святого Миколая, - повідомляє директор Центру творчості дітей та юнацтва Світлана Миханчук.

єєєєєєєєєє
єєєєєєєєєє

Для того, аби зібрати подарунки та порозвозити їх діткам із особливими потребами працівники Центру творчості дітей та юнацтва залучали меценатів. Так, одним із них стала компанія «Агропродсервіс».

бббббббббббббббббб
бббббббббббббббббб

- Кожна дитина має право на гарне щасливе дитинство, - так вважає наша компанія. Тому ми долучилися до підготовки подарунків до дня Святого Миколая для діток, які в силу своєї хвороби перебувають постійно вдома. Я і вся компанія хотіли б подякувати батькам, партнерам, меценатам, які долучилися до організації цього свята для дітей, - повідомляє представник компанії «Агропродсервіс» Тетяна Чайківська.

Окрім того, в акції взяли участь патрульні поліцейські. Вони допомогли розвести подарунки.

- Кожна дитина потребує любові, тепла і ласки. Раніше представники міліції, тепер уже поліції, кожного року долучаються до таких акцій, тому що вони потрібні нашому суспільству. Потрібно показати, що ці діти для нас важливі і ми можемо їм чимось допомогти, - сказала інспектор служби зав’язків з громадськістю патрульної поліції Тернополя Олександра М’ялковська.

бббббююююю
бббббююююю

До проведення акції також долучилися  представники учнівського парламенту «Наснага», для того аби підтримати своїх однолітків та подружитися з ним.

- Це акція допомоги дітям, а ми самі теж діти, і хочемо допомогти своїм майбутнім друзям і одноліткам, - сказав голова інформаційно-політичної комісії парламенту «Наснага» Ярослав Лівінський.

бюооо
бюооо

Працівники Центру творчості дітей та юнацтва переконані, що проводити подібні акції дуже важливо, адже дітки із обмеженими можливостями повинні відчувати себе повноцінною складовою нашого суспільства.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео