Дарія Шевченко

До дня Святого Валентина тернополяни можуть потішити свою другу половинку оригінальним сюрпризом

630_360_1518501480-6330-den-svatogo-valentina

Незабаром тернополяни відзначатимуть день Святого Валентина. Напередодні цього свята закохані пари роздумують над привітанням, яке надовго запам’ятається їхній половинці. Менеджер з реклами ТОВ «Терен» Аркадій Лівень розповів, яким подарунком можна оригінально вразити свою кохану людину.

Як можна приємно здивувати кохану людину у день Святого Валентина?

- Ми напередодні дня всіх закоханих пропонуємо тернополянам оригінальне, романтичне та незабутнє привітання своєї половинки. Це привітання буде розміщене на рекламному щиті. Ми готові до виготовлення, друку та розробки макету привітання, яке ви оберете.

На якій локації будуть розташовані привітання?

- Загалом є понад 50 рекламних площин, значна частина з них - в межах міста, а решта - по області. Тому обрати локацію зможе сам замовник. Всі точки є позначені на карті, яка розміщена в правій колонці сайту teren.in.ua.

Скільки часу привітання зможе висіти?

- Майже місяць воно там пробуде. Крім того, ви зможете продовжити привітання до наступних свят.

Розкажіть детальніше про систему знижок та як вона діє?

- Після завершення дії часу замовлення, ви можете продовжити співпрацю з нами. Тобто, якщо ви працюєте у будь-якій сфері бізнесу, ви матиме можливість зробити рекламу тієї чи іншої діяльності. Ми будемо раді взаємовигідній співпраці з вами та посприяємо просуванню вашого товару чи бренду на ринку.

Як можна замовити привітання, яке відображатиметься на рекламному щиті?

- Замовити рекламу можна на сайті, безпосередньо звернувшись до мене, менеджера з реклами за номером телефону 0352 403003 або 0948403003.

Прайс
Прайс

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео