До уваги учнів Тернопільщини: ТОП-7 конкурсів, на яких можна перевірити силу свого таланту

Международный-конкурс-сценариев-Potential-2017-min

З початком нового навчального року, коли осінь стукає у двері, приходить натхнення і зявляється бажання спробувати щось нове чи випробувати себе. Таку нагоду мають юні тернополяни.

Календар можливостей оприлюднив директор Тернопільського методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу Микола Николин на своїй сторінці у Facebook.

З 1 жовтня стартувала реєстрація на конкурс «Акорди творчості». Розраховувати на перемогу в ньому можуть юні поети, прозаїки, драматурги.

Одночасно − до 10 жовтня – змагатимуться у захопливих експериментальних турнірах із висловленням власних ідей команди юних фізиків, хіміків, математиків, економістів, біологів, правознавців, географів, інформатиків.

11 жовтня девʼятикласники навчальних закладів Тернополя отримають чудову нагоду не тільки позмагатися в мистецтві написання тематичних диктантів про нашу видатну краяну Іванну Блажкевич, а й відвідати екскурсію про її драматичне життя, поспілкуватися з родичами письменниці, працівниками лабораторії обдарованої дитини.

15 (16) жовтня - знову місьі ігри «вундеркінде рів». Вас випробовуватимуть студенти вищих навчальних закладів міста в цілій серії інтелектуальних ігор «Брейн-ринг», «Що? Де? Коли?», «Хрестики-нулики 5 у ряд»», «Факт чи вигадка».

З 18 жовтня стартує І (міжшкільний) етап олімпіад із математики (6 клас), української мови та літератури (7 клас), англійської мови (98 клас), біології (9 клас), правознавства (10 клас). Матимете чудові можливості для особистого знайомства і спілкування з такими ж обдарованими учнями та найкращими вчителями мста, підготовки до міського етапу олімпіад, розвʼязування нестандартних завдань та обміну актуальними проблемами.

19 жовтня знову приймає окрилену юнь ТНВК № 9 на міському турнірі юних знавців фінансової грамотності.

І, зрештою, неповторна нагода взяти участь у Міжнародному конкурсі з українознавства, написанням науково-дослідницької роботи а самостійно обрану тему доторкнутися до проблем світового українства.

- Тож хай жовтневий урожай конкурсів повниться зрілим зерном Ваших вражень та успіхів, - пише він. - Реєструйтесь, стежте за актуальною інформацією й отримуйте задоволення від участі в жовтневому марафоні!

 

Вибір читачів за тиждень

Відео