Тамара Коблик

Добре, що не було людей: на Тернопільщині водій на Opel врізався в бетонні блоки (фото)

Аварія трапилася на Чортківщині, в селі Скоморохи

У селі Скоморохи Золотопотіцької громади Чортківського району (колишнього Бучацького - ред.) вчора, 29 квітня, сталася ДТП. Водій в’їхав у бетонні блоки – автомобіль розбитий. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав Роман Довбенко.

У селі Скоморохи зараз ДТП... - йдеться в повідомленні. - П'яний водій на Opel Insignia завалився в залізобетонні блоки. Добре, що хоч не в людей...

В результаті удару травми різного ступеня тяжкості отримали два пасажири та сам водій. На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група. Про це повідомили у  відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Кермувальника затримали згідно із статтею 208 КПК. У нього взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286-1 ККУ.

Нагадаємо, в Тернополі жінка, керуючи автомобілем «Ауді», протаранила двері Архикатедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, в’їхала у храм та розтрощила плащаницю і престіл. Після скоєння ДТП водійку затримали. 25 квітня їй вручили підозру. Порушене кримінальне провадження за статтею 178 Кримінального кодексу України - «Пошкодження релігійних споруд чи культових будинків». Це передбачає покарання від штрафу до трьох років позбавлення волі. 27 квітня суд взяв підозрювану під варту. 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео