Тетяна Бакай

У реанімації рятують життя 19-річної дівчини, яка постраждала у ДТП в Тернополі: рідні просять допомоги на лікування

Аварія сталася 21 липня на вул. Будного у Тернополі. У авто перебували 4 людей, двоє з яких загинули, ще двоє у важкому стані в лікарні

Двоє людей загинули та ще двоє у важкому стані в лікарні – такі наслідки ДТП, що трапилась 21 липня на вулиці Степана Будного в Тернополі. У авто було дві сестри із багатодітної сім’ї Ірина та Наталія і їхні кохані Олег та Максим. На жаль, Наталя від отриманих травм загинула на місці. За життя  19-річної Ірини борються лікарі. За кермом був коханий Наталії – Максим, який зараз перебуває у реанімації, а хлопець Ірини, Олег, загинув на місці. 

Ми просимо молитовної підтримки, а хто зможе, то і грошової. Моя молодша сестра Іринка знаходиться у комі у важкому стані та потребує донорської крові. У неї серцева недостатність, потрощений таз, попереду ще багато операцій, тому необхідна буде довга реабілітація, щоб сестра змогла ходити, тож просимо фінансової допомоги, – розповіла Терену старша сестра Марія Павловська. 

Іринка, її коханий Олег та Наталія

Сестри з села Манаїв, що на Зборівщині, працювали  у Тернополі. В той день вони з хлопцями повертались із короткого відпочинку на Хмельниччині. 

Нагадаємо, смертельна ДТП трапилася 21 липня на вулиці Степана Будного в Тернополі. За попередньою інформацією, водій автомобіля марки Жигуль, виїхавши на смугу зустрічного руху, допустив зіткнення з автомобілем Alfa Romeo, який зупинився на червоний сигнал світлофора. Іномарку від удару відкинуло в авто, яке стояло попереду - у Volkswagen Passat, а Жигулі продовжило рух і врізалося ще й в автомобіль Toyota. 

Смертельна ДТП трапилася 21 липня на вулиці Степана Будного в Тернополі

Усі охочі можуть долучитись до фінансової допомоги потерпілим за реквізитами: 

4149499088260201 - Олексів Надія (мама)

4149499089311524 - Олексів Галина (сестра)

https://send.monobank.ua/jar/4WUp5Y7tqF – банка, яку відкрила сестра Марія Павловська

Читайте також: 38-річна тернополянка просить допомоги у зборі коштів на лікування важкої хвороби

Фото ДСНС Тернопільщини та з особистого архіву Марії Павловської 

Вибір читачів за тиждень

Відео