Ростислав Фук

У ДТП на Тернопільщині травмувалися двоє мотоциклістів

У всіх учасників ДТП взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю

Дві аварії за участю мотоциклістів зареєстрували правоохоронці 8 липня на дорогах Тернопільщини, повідомляють у відділі комунікації поліції області

Перша ДТП з потерпілими трапилася о 7:50 в селі Буцнів Тернопільського району. З численними травмами до лікарні бригада екстреної медичної допомоги привезла 35-річного тернополянина. Чоловік, керуючи мотоциклом Shineray Intruder, не впорався з керуванням та перекинувся. Його госпіталізували до медзакладу, а транспорт вилучили на арештмайданчик.

Ще одну аварію зареєстрували того ж дня у селі Годів Зборівської громади о 17:24. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що 48-річний водій мотоцикла «Mustang» не дотримався безпечної дистанції і, здійснюючи обгін на рівнозначному перехресті, зіткнувся з автомобілем «Opel Combo».

У результаті удару мотоцикліста з травмами  доправили до лікарні. У всіх учасників ДТП взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Поліцейські нагадують, що водії мопедів, мотоциклів та скутерів є повноцінними учасниками дорожнього руху. Тому їм також варто пам'ятати та дотримуватися правил дорожнього руху, – йдеться в повідомленні.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео