Віра Олександрович

Дорогий коньяк і настоянки на Тернопільщині розливали із брудних бідонів (фото)

1

Діяльність двох підпільних цехів із виготовлення алкоголю припинили на Тернопільщині.

Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

- Операцію проводили під процесуальним керівництвом прокуратури Тернопільської області працівники податкової міліції ГУ ДФС у Тернопільській області, - кажуть у податковій. - При розслідуванні кримінальної справи припинили діяльність двох підпільних цехів із виготовлення та збуту алкоголю.

2
2

Правоохоронці повідомили: під час санкціонованих судом обшуків вилучили 740 л спирту, 1 920 л незаконно виготовлених алкогольних напоїв (коньяків, настоянок, горілки), понад 10 тис. л спиртовмісної рідини-сировини, із вмістом спирту 15-25 об’ємних одиниць.

Основне
Основне

- Також вилучили обладнання для незаконного виготовлення спирту шляхом перегонки (ректифікації) спиртовмісної рідини, обладнання для виготовлення контрафактних алкогольних напоїв, - додають у податковій. – Арештували і обладнання для змішування, очищення та перекачування спиртосуміші та її розливу, значну кількість порожньої тари, есенції, які додавали у спиртосуміш при виготовленні фальсифікованих наливок і коньяку.

513
513

До речі, обладнання для виробництва спирту, виготовлене одним із фігурантів кримінальної справи, дозволяло в умовах підпільного цеху отримувати контрафактну продукцію, у якій об’ємна частка спирту становила 93-95%. Загалом із незаконного обігу вилучили підакцизних товарів на суму близько 2 млн грн.

Фото надані Сектором комунікацій ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео