Ростислав Фук

Дружина загинула, чоловік з сином - у лікарні: родина потрапила у ДТП на Тернопільщині (фото, відео)

Загалом за вихідні 17-18 вересня на Тернопільщині сталися 6 ДТП, у яких двоє людей загинули, 11 - отримали травми

31-річна пасажирка загинула внаслідок зіткнення автомобілів  Volkswagen Passat та Mazda на автодорозі Доманове–Ковель–Чернівці–Тереблече. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Трагедія сталася 18 вересня. В результаті удару пасажирка з  Volkswagen  загинула на місці аварії, а її чоловіка та 10-річного сина доправили до лікарні. 

Водія Mazda, після надання меддопомоги, затримали за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу. Травмувалася у ДТП і пасажирка даного авто. 

Ще одна смертельна ДТП сталася 17 вересня на залізничному переїзді в одному із сіл Чортківського району. За попередніми даними, водій мотоцикла Yamaha не дотримався безпечної дистанції та врізався у задню частину автомобіля Mercedes. Внаслідок удару 30-річний пасажир загинув на місці ДТП, а водія у важкому стані госпіталізували.

Водій мотоцикла Yamaha не дотримався безпечної дистанції та врізався у задню частину автомобіля Mercedes

Загалом за вихідні 17-18 вересня на Тернопільщині сталися 6 ДТП. Так, водія та двох пасажирів доправили до лікарні внаслідок аварії автодорозі Бучач-Космирин. 17 вересня, близько 11:30 водій Volkswagen Golf не впорався з керуванням,  авто злетіло в кювет і перекинулося.  

Водій Volkswagen Golf не впорався з керуванням,  авто злетіло в кювет і перекинулося

Того ж вечора у Тернополі на вулиці Тарнавського під колеса автомобіля ВАЗ 21134 потрапила 47-річна жителька села Плотича. У момент наїзду жінка знаходилася на пішохідному переході. Її з травмами доправили до лікарні. 

 Також на трасі Стрий–Тернопіль–Кропивницький– Знам'янка–Луганськ–Ізварине, неподалік села Ступки, водій автомобіля Renault Megane зіткнувся з Hiundai Accent. З травмами бригада швидкої госпіталізувала до лікарні водія Renault.

З травмами бригада швидкої госпіталізувала до лікарні водія Renault

Причини всіх аварій встановлять слідчі. Усі вони внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за  частиною 1 та частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, 17 вересня вантажний потяг збив чоловіка неподалік селища Велика Березовиця Тернопільського району.

Фото і відео Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео