Божена Волинець

Два футболісти Тернопільської «Ниви» у списку найкращих гравців першої частини сезону

271281088_4448762625245810_368950652090381186_n (Copy)

Два гравці футбольного клубу «Нива» – Семенина Ігор та Кисленко Сергій  увійшли до символічної збірної першого півріччя Першої ліги за версією Sport Arena. Вони у списку 33-х найкращих гравців. 

У дописі ФК «Нива» Тернопіль пишуть про Семенину Ігоря, у якого здобутки - 19 матчів ‒ 3 голи, 2 асисти: 

- Ще один гравець-манера, гравець-стиль: з приходом Семенини тернопільська команда підкорила під його манеру доставку м’яча та акценти в атаці, тому що стандарти під ліву ногу практично з будь-якої відстані, та й дальні удари з гри, несли велику загрозу воротам суперників. Один нюанс: після чергової зміни головного тренера Ігор випав із ігрових побудов Ниви, і, за наявною ситуацією, наразі близький до переходу в одну з найбагатших команд західної України.

Кисленко Сергій в свою чергу із досягненнями - 20 матчів ‒ 8 голів.

- Найкращий за грою вгорі, найкорисніший в скидках після довгих передач (а їх у тернополян багато – в тому числі, від воротаря Механіва). По ходу сезону Кисленко витримав випробування жорсткою ротацією, довів своє право грати в основі й набив хороші цифри результативності. Гравець, який колись був навіть найкращим бомбардиром Кубка України в складі ФК Львів, зараз входить у короткий перелік найкращих форвардів дивізіону, - йдеться у дописі.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео