Ростислав Фук

12 жителів Тернопільщини оштрафували за розпивання алкоголю в громадських місцях

Правоохоронці нагадують: перебування в громадських місцях у п'яному вигляді та розпивання алкогольних напоїв — це порушення закону

За минулі вихідні патрульні склали 12 адміністративних матеріалів на громадян, які розпивали алкогольні напої чи перебували в п'яному вигляді в громадських місцях. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

За це правопорушення передбачена адміністративна відповідальність за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) КУпАП.

Правоохоронці нагадують: перебування в громадських місцях у п'яному вигляді та розпивання алкогольних напоїв — це порушення закону.

Розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв забороняється: на вулицях, у закритих спортивних спорудах, у скверах, парках, у всіх видах громадського транспорту (включаючи транспорт міжнародного сполучення) та в інших заборонених законом місцях, крім підприємств торгівлі і громадського харчування, в яких продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на розлив дозволено відповідним органом місцевого самоврядування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео