Ростислав Фук

Двічі вистрелив по колесах: на Тернопільщині затримали водія за хуліганство

Дозвіл на рушницю чоловік має, але зброю правоохоронці вилучили та звернулися до суду щодо її арешту

Хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї інкримінують тернопільські правоохоронці жителю Київської області. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

У чергову частину відділу поліції №1 Бережан із заявою звернувся уродженець Львівської області. Чоловік розповів, що 16 жовтня, близько 21:20 він припаркувався в одному із сіл району. З автівки не виходив ні він, ні пасажири.

В цей час до його транспортного засобу під'їхав автомобіль марки Toyota Land Cruiser. З нього вийшло двоє чоловіків, які почали кричати, що його авто їм заважає. Після цього один із них повернувся до позашляховика, витягнув з нього мисливську рушницю і двічі вистрелив по передніх колесах Audi Q5. Після цього невідомі поїхали.

Поліцейські встановили місцеперебування стрілка. Ним виявився 42-річний киянин. У скоєному він зізнався. Каже, що перебував у стані алкогольного сп'яніння. Дозвіл на рушницю має, але зброю правоохоронці вилучили та звернулися до суду щодо її арешту.

Даний факт слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео