Тамара Коблик

Двоє тернопільських ветеранів братимуть участь в Іграх Нескорених

Цьогоріч у національних змаганнях Ігри Нескорених взяла участь рекордна кількість учасників - 329 військовослужбовців та ветеранів

Двоє зaхиcникiв з Тeрнопiльщини взяли учacть у cпортивних змaгaннях “Iгри Нecкорeних”, якi проходили з 31 трaвня по 2 чeрвня у Києвi. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної військової адміністрації.

Зaгaлом у змaгaннях взяли учacть 329 учacникiв, якi випробувaли влacнi cили у 9 aдaптивних видaх cпорту. 

Саме з національних змагань починається відбір команди на міжнародний захід з адаптивних видів спорту Ігри Нескорених, який пройде у лютому 2025 року в Ванкувері та Вістлері, Канада.

Цьогоріч у національних змаганнях Ігри Нескорених взяла участь рекордна кількість учасників - 329 військовослужбовців та ветеранів, які отримали травми, поранення чи захворіли, виконуючи бойові завдання на фронті. Тепер, протягом червня, 35 учасників будуть відібрані комісією до національної збірної, котра представить Україну на міжнародному заході Ігри Нескорених у Канаді 2025.

Національні змагання стали наймасштабнішим ветеранським спортивним заходом, обʼєднавши військовослужбовців та ветеранів з кожної області України.

Фото з відкритих джерел



Вибір читачів за тиждень

Відео