Джамала була закохана у тернополянина?

27973611_1686668368066226_6456338330344089900_n

10 лютого пройшов перший півфінал відбору на Євробачення – 2018 року. Участь у ньому взяв гурт KOZAK SYSTEM,  фронтмен якого Іван Леньо, уродженець із Тернопільщини.

Музичний колектив виконав пісню «Mamai». На створення цієї композиції музикантів надихнув образ козака Мамая.

- Ми черпаємо коріння від нашого народу. Яким би не був рок, він мусить містити коріння країни в якій він народився, - наголосив Іван Леньо.

Судді поставили гурту KOZAK SYSTEM лише один бал. Похвала у сторону колективу прозвучала лише від Джамали.

- Мені дуже сподобалося. Я хотіла танцювати. І взагалі я мушу зізнатися. Ми навчалися разом в обсерваторії. Ваня був аспірантом, а я тільки прийшла вчитися. І я була закохана у Ваню, - розповіла Джамала.

У той час відгуки інших двох суддів Андрія Данилко та Євгена Філатова були негативні.

- Кожному з вас, хто підтримав нас своїм голосом у відбірковому турі Євробачення - низький уклін. Ви ідентифікували себе з нами, а значить ми одне ціле. Висновки передбачувані - таких, як ми мало. Щодо власних емоцій, то вони виражаються короткою сентенцією - «не варто надовго затримуватись там, де ти не мав би бути, в принципі». Притулі респект за адекватність та українськість, Джамалі за жіночність та душевність, цим двом... тубільцям порада - вчіть українську, якщо не розумієте англійську, - пише Іван Леньо на своїй сторінці у Facebook.

Глядачі віддали за гурт KOZAK SYSTEM 8% голосів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео