Віра Олександрович

Екс-тернополянин зіграв героя-коханця у кліпі Анастасії Приходько (відео)

Основне

«Саме той» – нова пісня, слова і музику до якої відома українська співачка Анастасія Приходько написала сама. Адже це – автобіографічна історія, присвячена найбільшому коханню співачки – її чоловікові.

Втім, у чорно-білому відео на відверту композицію Анастасія Приходько з’являється із Олександром Лірчуком – нині популярним ведучим, який працював у Києві на багатьох теле- і радіоканалах. Наприклад, на «Прямому» він донедавна вів програму «Кримінал», а також свого часу був Програмним директором радіостанції «Європа FM».

Лірчук
Лірчук

Втім, мало хто уже пам’ятає, що свою трудову діяльність юнак розпочав саме у Тернополі. Перші кроки у кар’єрі ведучого Олександр Лірчук зробив в ефірі Тернопільської телерадіокомпанії «ТАКТ». Разом із Ларисою Бундзеляк він своїм надзвичайно красивим голосом у 1996-му зачаровував слухачів на хвилі 106.1 FM. Вони були незмінною парою, що тішила тернополян і новинами, і цікавою інформацією. Згодом були: радіо «Тернопіль», далі – «Українська хвиля» і переїзд до Києва. Олександр був диктором на радіо «Зет», «Довіра FМ», «Наше радіо», «Радіо 5», «Європа FМ», «Ностальжі». Згадати варто і його працю на порталі Online.ua і в продюсерському центрі «Фор-Пост».

КАдр
КАдр

Олександр Лірчук народився на Одещині 26 січня 1972 р. Зростав у родині офіцера Радянської армії. Мати також була військовослужбовцем.  Тож родина постійно «кочувала» територією СРСР. Із ранніх років хлопчина мав одну приємну розвагу – слухав на кухні радіо. Саме звідти – і сьогоднішній досвід, і багаж знань. А голос, швидше за все, спадок від діда – протоієрея Василя.

Інга
Інга

До речі, опинився у Тернополі Олександр Лірчук не просто так. Переїхав сюди уже 15-річним, із батьками і старшою сестрою. Прожив тут 14 років. Навчався у Тернопільському тоді ще політехнічному інституті. Тепер – технічному університеті імені Івана Пулюя. Власне, саме у нашому місті він знайшов не лише своє покликання, а й долю – кохану дружину – Інгу. Разом вони виховали доньку Каріну. Тож, насправді, участь у зйомках кліпу – лише гра. Олександр навіть зізнався в одному із дописів на «Фейсбуці», що зображати кохання на екрані йому було досить складно. Однак вийшло це – реалістично.

Фото зі сторінки Олександра Лірчука у «Фейсбуці»

Вибір читачів за тиждень

Відео