Тамара Коблик

Фахівці перевірили на замінування ЦУМ і вокзал: що відомо (фото, відео)

4 серпня інформацію про ймовірне замінування вокзалів та ринків правоохоронці перевіряли у Рівному, Хмельницькому, Вінниці

У четвер, 4 серпня, о 12.15 год до Тернопільського райуправління поліції надійшло повідомлення від співробітників Управління служби безпеки в області про те, що їм на електронну скриньку надіслали лист про закладення вибухонебезпечних матеріалів у будівлях центральному універмагу та залізничного вокзалу. На місце подій оперативно виїхали усі екстрені служби. Відтак, на даних об’єктах правоохоронні органи провели евакуацію людей.

 

Відповідні структури перевірили будівлі, щодо яких надійшло повідомлення про наявність вибухонебезпечних предметів, - написав у своєму телеграм-каналі голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш. - Загроз не виявлено. Громадяни можуть повертатися на робочі місця.

Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до ЄРДР відповідно до ст. 259 ККУ – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Тернопільської області.

4 серпня також надійшли повідомлення про замінування двох вокзалів у Рівному. На місці працюють відповідні служби. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

У Хмельницьку повідомляють про 3 замінування по місту: автовокзал, овочевий ринок, залізничний вокзал.

Подібна ситуація і у Вінниці. Тут надійшла інформація про можливе мінування Центрального ринку та залізничного вокзалу. Очевидці кажуть, що за гучномовцем усіх просять залишити Центральний ринок. Така сама ситуація і на вокзалі.

Фото Терену

Вибір читачів за тиждень

Відео