Фактори, які слід враховувати під час вибору геймерського крісла

На правах реклами

Попри шалене розмаїття емоцій, які здатні подарувати відеоігрові світи, технічно для цього все одно доведеться годинами сидіти на одному місці. Щоб мінімізувати негативний вплив довгих ігрових сесій, варто купити геймерське крісло. Виробники цих спеціалізованих меблів прекрасно знають запити своєї цільової аудиторії, через що крісла мають необхідні властивості для комфортної гри. Про фактори, на які потрібно зважати, вибираючи ігрове крісло, потрібно поговорити детальніше.

Матеріали, з яких виготовляють крісла

На каркас крісла здійснюється навантаження під час його використання. Відповідно, матеріал, з якого виготовлено крісло, впливає на строк його експлуатації. Найчастіше для каркасів використовують такі матеріали, як сталь, алюміній, вуглецеве волокно та міцний пластик.

Не менше значення має й покриття крісла. Неякісний матеріал дуже швидко потріскається, що суттєво знизить комфорт під час гри. Покриття може бути зроблене з:

  1. Екошкіри. Має стійкість до зношування, легко чиститься.
  2. Натуральної шкіри. Найчастіше використовується в продукції преміумсегмента. Має стійкість до забруднень і проливань рідини, характеризується вишуканим дизайном.
  3. Мікрофібри. Забезпечує потрібний рівень циркуляції повітря. Мікрофібра м'яка та приємна на дотик, що збільшує зручність для користувача.

Різновид покриття та матеріалу каркаса позначаються на вартості виробу.

gddkp2hpnpIHIGwDsi382HEqRo2f0dMTagMNNYlBgROyUUlaJuhZPHAPjTNGYR4lGa9998zKWjFHhbNUlOqpsRMiKGJ4SoE1mikgPMQJwzXFGc2LO9p4x6pSkPUYywMQGbQn71dW1vqt-fD-BysEajE

Які налаштування мають бути в геймерського крісла

Головною відмінністю меблів для геймерів від звичайних офісних крісел є можливість кастомізації, тобто налаштування параметрів крісла під власні стандарти. Користувач має можливість відкалібрувати висоту, ширину, нахил та положення крісла в просторі. Також серед параметрів, доступних до налаштування, є глибина посадки та форма підлокітників. Окрему увагу варто приділити формі спинки. Вона має бути такою, щоб забезпечувати правильну підтримку хребта.

Додаткові можливості геймерських крісел

Крім ергономічного регулювання, крісла часто наділяють додатковими функціями. До них можна віднести режими гойдання та масажу, які дозволяють розслабитися та зняти напругу після важкого матчу, не покидаючи ігрового середовища. Часто в крісло інтегрують USB-інтерфейси, покликані створити єдиний хаб. До них можна під'єднати кермо або геймпад.

Зважаючи на ці фактори, недостатньо вибрати перше-ліпше крісло. Варто звертати увагу на різні нюанси, що дозволить підібрати продукт у повній синхронізації з власними потребами.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео