Фестиваль у розпалі

 Спорудження сцени, торгових палаток та розташування декорацій уже позаду. Тернополяни можуть скуштувати найсвіжішу вуличну кухню, придбати речі хендмейду, провести фотосесію на фоні красивого і гармонійного декору.



Професійні ресторатори та підприємлива молодь готують справжнє свято для нашого шлунку. Запахи доносяться звідусіль. Чого тут тільки немає: українська, корейська, китайська і навіть узбецька кухня, і це лише початок. Привертають увагу величезні казани, де готуються страви східної кухні. Кухар Тимур обіцяє нагодувати 500 чоловік в день, за 300 грам східної їжі тернополяни заплатять 35 грн. 







Кожен зможе придбати сувеніри на будь-який смак. Тут відбуваються водомоторні змагання, близько сотні тернополян уже спостерігають за спортивоною атракцією. В комплексі ця атракція охопила чи не усю прибережну територію Тернопільського ставу. Гармонійно доповнюватимуть фестиваль open air, навчальна частина з освітньою платформою, дитяча та спортивна зона. Родзинкою свята буде запуск повітряних куль. Такого масштабу та якості надання послуг Тернопіль, мабуть, ще не бачив. Нагадуємо, що побувати в атмосфері щастя можна з 28 до 30 серпня.  

Оксана Слободян

 

Вибір читачів за тиждень

Відео